Війна Троянд » Ігрові новини
Україномовний сайт credo.at.ua
Для любителів по-фехтувати у віртуальному світі стане цікавою інформація про перший україномовний фан-сайт присвячений серії ігор Assassin's creed. Завітавши на http://credo.at.ua , я знайшов ДУЖЕ багато корисної інформації про ігри серії, а тому запрошую і тебе гарно провести час!
Ну, а для тих, хто не чув про Assassin's Creed (укр. Кредо Вбивці), поясню, що це - серія мультиплатформових відеоігор в жанрі Action-adventure, розроблених студією «Ubisoft Montreal» для PC, Xbox 360 та PlayStation 3 під керівництвом видавця французької компанії «Ubisoft».
Сюжет гри розповідає про багатовікову війну між тамплієрами і ассасінами. Головний герой - Дезмонд Майлс за допомогою «Анімуса» (машини, яка зчитує генну пам'ять предків з ДНК людини) заново переживає бурхливі пригоди своїх далеких пращурів. А мета хлопця, не багато не мало - запобігти кінцю світу!
Перша гра серії вийшла в 2007 році і невдовзі збагатилась сиквелом, триквелем і квадріквелом, а ... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Переглядів: 1109 | Додав: Oleg_Titov | Дата: 05.11.2012 | Коментарі (0)

Портал Red and white gaming

Портал  для проведення турнірів

Нещодавно, відкрився портал «Red and white gaming» для проведення турнірів по грі «War of the Roses». В межах цього проекту будуть проводитись змагання в режимі дезматчу (Deathmatch) між двома суперниками (1 v 1 Duel) та між кланами в кількості по 5 учасників з кожної сторони (5 v 5 Clan TDM). Для забезпечення чесних умов боротьби учасникам турніру розблоковуються всі ігрові вміння. Подавати свої заявки на участь можна вже через добу після реєстрації на сайті. Єдина обовязкова умова - це бути власником Steam версії гри. Всіх хто бажає завоювати звання наймогутнішого лицаря всесвіту Білої та Червоної троянд запрошуємо прийняти участь. 

... Читати далі »

Категорія: Ігрові новини | Переглядів: 1303 | Додав: Oleg_Titov | Дата: 22.10.2012 | Коментарі (5)

Постер Mount & Blade 2 Bannerlord

Новини про Mount & Blade 2: Bannerlord

Приємна новина від студії TaleWorlds про розробку другої частини гри Mount & Blade 2: Bannerlord збагатилась новими подробицями.
З інтерв’ю з розробниками стало відомо, що рушій гри пишеться з нуля. Тобто, графіка та анімація обіцяють бути сучаснішими та реалістичнішими. Серед удосконалень, нам обіцяють також покращену бойову систему – хлопці повністю переробили анімацію ударів та блоків. Однак, революційних змін не буде, а лише удосконалення напрацювань.
Більшість шанувальників гри погодиться, що дійсно, ґеймплей не варто змінювати, достатньо покращити картинку та додати трохи нововведень для апетиту.
Крім того, розробники обіцяють зробити гру зручнішою для створення модифікацій. Це незаперечний плюс, адже попередні ігри серії славились чудесними модифікаціями, деякі з яких навіть стали офіційними доповненням ... Читати далі »
Категорія: Ігрові новини | Переглядів: 947 | Додав: Oleg_Titov | Дата: 03.10.2012 | Коментарі (0)

 

Розробники ніколи не балували нас симуляторами середньовічних боїв. Вірніше, вони тримали нас на строгій дієті з однієї страви – серії «Mount & Blade». Та цієї осені, ігророби схаменулись, покаялись і вирішили потішити нас аж двома новими іграми дефіцитного жанру. Окрім «War of the Roses», нам запропонують спробувати витвір Torn Banner Studios під назвою «Chivalry: Medieval Warfare».
Ця забавка створена на основі моду Half-Life 2: Age of Chivalry, в який уже декілька років можна було грати безкоштовно. І хоч використаний рушій не можна назвати сучасним, та й анімація персонажів викликає нав’язливі асоціації з Team Fortress, проте старанно пророблена графіка та продемонстровані ... Читати далі »

Категорія: Ігрові новини | Переглядів: 569 | Додав: Oleg_Titov | Дата: 22.09.2012 | Коментарі (0)

Опитування
Що потрібно моду, який додає зиму в гру?
Всього відповідей: 27
Конкурс скріншотів

Друзі сайту
Пиши українською Все про Assassin's Creed Блог про Львів, життя та інші приколи UAstream.Net - новинки українського дубляжу, безкоштовні фільми, безкоштовні програми, свіжий софт, дизайн, ігри, музика, журнали Аніме та манґа українською
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0