Війна Троянд » Новини» Ігрові новини» Новини про Mount & Blade 2: Bannerlord
00:17
Новини про Mount & Blade 2: Bannerlord
Постер Mount & Blade 2 Bannerlord

Новини про Mount & Blade 2: Bannerlord

Приємна новина від студії TaleWorlds про розробку другої частини гри Mount & Blade 2: Bannerlord збагатилась новими подробицями.
З інтерв’ю з розробниками стало відомо, що рушій гри пишеться з нуля. Тобто, графіка та анімація обіцяють бути сучаснішими та реалістичнішими. Серед удосконалень, нам обіцяють також покращену бойову систему – хлопці повністю переробили анімацію ударів та блоків. Однак, революційних змін не буде, а лише удосконалення напрацювань.
Більшість шанувальників гри погодиться, що дійсно, ґеймплей не варто змінювати, достатньо покращити картинку та додати трохи нововведень для апетиту.
Крім того, розробники обіцяють зробити гру зручнішою для створення модифікацій. Це незаперечний плюс, адже попередні ігри серії славились чудесними модифікаціями, деякі з яких навіть стали офіційними доповненнями!
Глобальну карту - обіцяють збільшити, однак події і далі розгортатимуться у видуманому всесвіті – на континенті Кальрадії. Та нам обіцяють розширити історичний період подій. Що це означає? Вірогідно, що озброєння буде досконалішим і відповідати прототипам пізнього середньовіччя.
Поки ми ще не можемо побачити результатів кропіткої праці турецьких розробників, тому що ні трейлерів, ні скріншотів нам не продемонстрували, однак сподіваємось і віримо, що гра буде такою ж якісною та захопливою, як її попередниця.
Додатково нагадаємо, що вихід гри планується на 2013 рік.
Категорія: Ігрові новини | Переглядів: 947 | Додав: Oleg_Titov | Теги: інтерв’ю, розробники, TaleWorlds, Mount & Blade 2 Bannerlord | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Опитування
Що потрібно моду, який додає зиму в гру?
Всього відповідей: 27
Конкурс скріншотів

Друзі сайту
Пиши українською Все про Assassin's Creed Блог про Львів, життя та інші приколи UAstream.Net - новинки українського дубляжу, безкоштовні фільми, безкоштовні програми, свіжий софт, дизайн, ігри, музика, журнали Аніме та манґа українською
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0