Війна Троянд » Новини» Ігрові новини» Україномовний фан-сайт Assassin's Creed
13:18
Україномовний фан-сайт Assassin's Creed
Україномовний сайт credo.at.ua
Для любителів по-фехтувати у віртуальному світі стане цікавою інформація про перший україномовний фан-сайт присвячений серії ігор Assassin's creed. Завітавши на http://credo.at.ua , я знайшов ДУЖЕ багато корисної інформації про ігри серії, а тому запрошую і тебе гарно провести час!
Ну, а для тих, хто не чув про Assassin's Creed (укр. Кредо Вбивці), поясню, що це - серія мультиплатформових відеоігор в жанрі Action-adventure, розроблених студією «Ubisoft Montreal» для PC, Xbox 360 та PlayStation 3 під керівництвом видавця французької компанії «Ubisoft».
Сюжет гри розповідає про багатовікову війну між тамплієрами і ассасінами. Головний герой - Дезмонд Майлс за допомогою «Анімуса» (машини, яка зчитує генну пам'ять предків з ДНК людини) заново переживає бурхливі пригоди своїх далеких пращурів. А мета хлопця, не багато не мало - запобігти кінцю світу!
Перша гра серії вийшла в 2007 році і невдовзі збагатилась сиквелом, триквелем і квадріквелом, а на даний момент анонсована п'ята частина.

Категорія: Ігрові новини | Переглядів: 1109 | Додав: Oleg_Titov | Теги: фан-сайт, україномовний, assassin's creed | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Опитування
Що потрібно моду, який додає зиму в гру?
Всього відповідей: 27
Конкурс скріншотів

Друзі сайту
Пиши українською Все про Assassin's Creed Блог про Львів, життя та інші приколи UAstream.Net - новинки українського дубляжу, безкоштовні фільми, безкоштовні програми, свіжий софт, дизайн, ігри, музика, журнали Аніме та манґа українською
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0